Nieuws

Betaling Thuiskopie audio, Leenrecht audio en Achtergrondmuziek oktober 2020

Geplaatst op

De uitbetaling van Thuiskopie audio, Leenrecht audio en Achtergrondmuziek heeft weer plaatsgevonden.

Deze betaling heeft betrekking op audiogelden, oftewel kopieën en ander gebruik van muziek. Voor het uitkeren van de vergoedingen ten behoeve van Thuiskopie audio, Leenrecht audio en Achtergrondmuziek werken we samen met onze zusterorganisatie Sena die in opdracht van NORMA deze audiorechten verdeelt.

Wanneer je vandaag of morgen een betaling ontvangt, krijg je van ons een dezer dagen per post een brief + specificatie met meer informatie. Indien je geen vergoeding én geen bericht per post ontvangt heb je bij deze betaalronde geen recht op een vergoeding en is dit nieuwsbericht niet op jou van toepassing.