Nieuws

Claimdeadline voor programma’s uit 2022

Geplaatst op

De uitgezonden tv-programma’s van heel 2022 staan klaar in MyNORMA. Dit betekent dat je nu je claims over het jaar 2022 kunt indienen in MyNORMA. Hoe eerder je claimt, hoe eerder NORMA je kan uitbetalen. De deadline is 1 september 2023.

De bedragen die NORMA uitbetaalt, kunnen naar boven of naar beneden worden bijgesteld. Dit gebeurt bijvoorbeeld naar aanleiding van claims van andere uitvoerende kunstenaars in hetzelfde programma. Pas bij het afsluiten van een bepaald jaar, wordt de hoogte van de uitbetaalde vergoedingen voor dat jaar definitief.

E-mail met “Deze claims vragen uw aandacht”
Heb je een claim ingediend en ontvang je een email met als onderwerp “Deze claims vragen uw aandacht”, dan verwacht NORMA een actie van je om de claim verder af te kunnen handelen. Zo zorgen we er samen voor dat een vergoeding zo snel mogelijk wordt uitbetaald.

Ga snel naar www.mynorma.nl en claim!