Nieuws

Vanavond de 4e aflevering van Op de planken!

door NORMA

Vanavond is de 4e aflevering van op de planken. Kijk mee bij opnames met talentvolle muziek- en theatergezelschappen.

In deze aflevering: Muziek van Ben van den Dungen, en performances van De Grote Kunstshow, Camie Bonger en Jeffrey Spalburg.

Iedere donderdag zendt Omroep NTR rond 22.00 een nieuwe aflevering uit op NPO 2 extra, ook te zien via NPO Start.
In elke aflevering staan drie podiumkunstenaars centraal, afkomstig uit de wereld van theater, dans, spoken word en muziek. Naast het voordragen van een deel van de voorstelling of het repertoire, praten de kunstenaars openhartig en bevlogen over hun werk, hun passie en de uitdagingen in hun vakgebied.

De podiumkunstenaars zijn geselecteerd uit de aanmeldingen bij het platform Cultuurexplosie. Het programma wil een zo breed mogelijk publiek laten kennismaken met Nederlandse podiumkunstenaars, die nog maar sporadisch de kans krijgen om voor grotere zalen op te treden.

Het televisieprogramma “Op de planken” is een samenwerking met NORMA, Double 2 Mediaproducties en Omroep NTR. De uitzendingen zijn wekelijks op donderdag 22.00 uur te zien op NPO 2 extra en terug te kijken op NPO Start.