Nieuws

Derde aflevering van Op de planken al gezien?

Geplaatst op

De derde aflevering van op de planken kun je nu terugzien op NPO Start. Kijk mee bij opnames met talentvolle muziek- en theatergezelschappen.

In deze aflevering: Woordkunstenaar Emma Lesuis, een spetterende musical van Club Gewalt, Ruben Hein’s nieuwe album Oceans en een oorverdovend ‘Here I am a lonely Woman’ van Huba de Graaff.

Iedere donderdag zendt Omroep NTR rond 22.00 een nieuwe aflevering uit op NPO 2 extra, ook te zien via NPO Start.
In elke aflevering staan drie podiumkunstenaars centraal, afkomstig uit de wereld van theater, dans, spoken word en muziek. Naast het voordragen van een deel van de voorstelling of het repertoire, praten de kunstenaars openhartig en bevlogen over hun werk, hun passie en de uitdagingen in hun vakgebied.

De podiumkunstenaars zijn geselecteerd uit de aanmeldingen bij het platform Cultuurexplosie. Het programma wil een zo breed mogelijk publiek laten kennismaken met Nederlandse podiumkunstenaars, die nog maar sporadisch de kans krijgen om voor grotere zalen op te treden.

Het televisieprogramma “Op de planken” is een samenwerking met NORMA, Double 2 Mediaproducties en Omroep NTR. De uitzendingen zijn wekelijks op donderdag 22.00 uur te zien op NPO 2 extra en terug te kijken op NPO Start.