Nieuws

Raad van Rechthebbenden kandidaat audio-zetel: Simone van Vugt

Geplaatst op

Op 1 maart a.s. stellen we live tijdens de Vergadering van Aangeslotenen Simone van Vugt aan je voor, kandidaat lid van de Raad van Rechthebbenden. Zij kan per 1 juli 2021 de rechthebbenden van NORMA vertegenwoordigen in de Raad van Rechthebbenden vanaf de vrije zetel audio. Om je alvast met haar kennis te laten maken, vertelt ze nu al kort wat meer over zichzelf.

“Mijn naam is Simone van Vugt (1991). Sinds 2010 heb ik een actieve rol in de Nederlandse popsector. Ik speelde in de afgelopen jaren als multi-instrumentalist met verschillende projecten op de Nederlandse poppodia/festivals, was regelmatig live op de radio en zat in de huisband van De Wereld Draait Door met Sue the Night. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn Masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam en werk ik aan een album, onder het pseudoniem: Loveless.

Naast deze muzikale carrière heb ik sinds 2016 ook een ondersteunende rol in de muziekindustrie. Eerst als boeker in het popcircuit en inmiddels werk ik voor een auteursrechtenorganisatie, waar ik gespecialiseerd ben in het online auteursrecht. Ik heb er vertrouwen in dat mijn kennis van auteursrecht en mijn ervaring als uitvoerend musicus van toegevoegde waarde zijn binnen de Raad van Rechthebbenden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat alle rechthebbenden van NORMA zich kunnen herkennen in de organisatie en wil ik het jonge en frisse geluid van de muzieksector vertegenwoordigen. Het zou voor mij een bijzonder leerzame ervaring zijn om onderdeel te worden van de Raad van Rechthebbenden bij NORMA.”

Vergadering van Aangeslotenen 2021
Datum:
maandag 1 maart 2021 
Tijd:
17.00-19.00 uur
Locatie: digitaal via Zoom
Aanmelden: stuur uiterlijk 20 februari een e-mail met je naam en NORMA-nummer naar communicatie@stichtingnorma.nl
Meer info: via dit nieuwsbericht