Nieuws

Jaaropgave 2018 beschikbaar

Geplaatst op

De NORMA jaaropgaven 2018 zijn beschikbaar in het MyNORMA portal. Via de MyNORMA portal menu-optie Financieel is de jaaropgave te downloaden onder tabblad ‘Jaarrekeningen’.

Heb je wel NORMA betalingen ontvangen in 2018, maar bent je (nog) geen NORMA aangeslotene? Neem dan contact met ons op via de servicedesk en meld je dan ook direct kosteloos bij ons aan via deze link, dan kun je later via MyNORMA je jaaropgave downloaden.

Let op: Heb je geen vergoeding in 2018 ontvangen, dan is er ook geen jaaropgave beschikbaar.

Jaaropgave audio vergoedingen
Heb je in 2018 enkel audio vergoedingen ontvangen van NORMA voor Thuiskopie audio, Leenrecht audio en/of Achtergrondmuziek? Dan staat er geen jaaropgave in MyNORMA. We kunnen je verder helpen aan je jaaropgave gegevens wanneer je contact opneemt met onze servicedesk.

Leden NORMA iTunes-service
Muzikanten die gebruik maakten van onze iTunes-service kunnen hun jaaropgave van iTunes-inkomsten voor het eerste kwartaal van 2018 opvragen door contact op te nemen met onze servicedesk. De inkomsten uit onze iTunes-service staan niet op de reguliere jaaropgave.

Facturen downloaden
Het downloaden van facturen kan momenteel wat langer duren dan verwacht. Wij werken aan een verbetering hiervan.

Tip: wil je een nieuw MyNORMA wachtwoord genereren of voor de eerste keer inloggen op MyNORMA, bekijk dan hier de instructievideo voor stap voor stap uitleg.