Adresgegevens NORMA

NORMA

Stichting naburige rechtenorganisatie voor musici en acteurs NORMA

(INIT gebouw)
Jacob Bontiusplaats 9 (3A/3)
1018 LL Amsterdam

T +31 (0)20 6 27 27 98

info@stichtingnorma.nl

Servicedesk
De NORMA servicedesk is telefonisch en per e-mail bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur.

Routebeschrijving

Met de auto:

Let op: niet alle routeplanners herkennen het adres. Het is verstandig om het volgende adres in te voeren en de instructies hieronder te volgen: Czaar Peterstraat 205, Amsterdam.

Vanuit alle richtingen kom je op de Ringweg A10. Neem de afrit S114, Zeeburg/Artis. Bij de stoplichten ga je linksaf. Na 400 meter ga je de Piet Hein tunnel in. Na de tunnel bij de stoplichten links, en bij de volgende stoplichten ga je rechtsaf onder de treintunnel door. Volg de weg met de bocht mee naar rechts en steek de Czaar Peterstraat met de tramrails over (bij de hoek met nummer 205).

Nu rijd je links het parkeerterrein van het INIT gebouw op. Hier kun je de auto parkeren. De ingang van het gebouw is aan de andere kant: Loop langs het water met het gebouw aan je rechterzijde. De ingang zit op de kop van het gebouw: nummer 9, entree INIT.

Met het openbaar vervoer:

TRAM 26 – Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je tram 26 richting IJburg. Stap uit bij halte Rietlandpark (bij de Piet Heintunnel). Ga naar boven, steek de weg over en loop onder het spoorviaduct door. Na het viaduct sla je rechtsaf.

TRAM 10 – Vanaf onder andere het Leidseplein of het Weesperplein neem je tram 10 richting Azartplein. Stap uit bij de halte Eerste Leeghwaterstraat. Loop richting het spoor en sla na 200 meter, vlak voor het spoorviaduct, linksaf.

Hier zie je het parkeerterrein van het INIT gebouw. De ingang van het gebouw is aan de andere kant: Loop langs het water met het gebouw aan je rechterzijde. De ingang zit op de kop van het gebouw: nummer 9, INIT.

Waar zit NORMA in INIT

Ga via de hoofdingang naar binnen. Neem twee roltrappen omhoog. Boven aan de trap aan je rechterzijde is ons kantoor gevestigd.