Nieuws

Claimdeadline 2020: 1 september

Geplaatst op

Op woensdag 1 september aanstaande is de claimdeadline voor gebruiksjaar 2020, je hebt  dus nog twee maanden de tijd om programma’s uit 2020 te claimen voor uitbetaling deze zomer.

Alle programma’s (zoals een film, een aflevering van een serie of tv-programma, een documentaire of een concertregistratie) uit gebruiksjaar 2020 staan voor je klaar in MyNORMA om geclaimd te worden. Heb jij een bijdrage geleverd aan een programma dat is uitgezonden of gebruikt in 2020? Denk dan goed na over wat de grootte van je rol is geweest en met welk bewijsstuk je jouw bijdrage kunt onderbouwen. Ga dan naar www.mynorma.nl en zorg ervoor dat jouw 2020 claims vóór 1 september a.s. bij ons binnen zijn. Dan betalen wij de 2020 claims nog voor het einde van 2021 uit.