Nieuws

Doe mee aan De Cultuurexplosie Live: deadline 3 juni

Geplaatst op

Het NORMA fonds gaat een online (tv-)programma maken waarin makers werk kunnen laten zien dat door de coronacrisis niet tot uitvoering is gekomen. Voor dit programma kunnen muzikanten, acteurs, dansers en andere uitvoerende Kunstenaars een aanvraag indienen. Het NORMA fonds wil daarmee makers een podium bieden waarop ze hun werk kunnen laten zien aan een groot publiek.

Ben jij muzikant en wil je met je band een nieuw nummer live spelen of ben je een acteur en wil je een stukje uit een theatervoorstelling laten zien? Dan kun je nu een aanvraag indienen om mee te doen met dit programma.

Dit is een andere aanvraagronde dan de reguliere aanvraagrondes van het NORMA fonds en hiervoor gelden ook andere voorwaarden. Het reglement en het aanvraagformulier kun je hier vinden. De deadline voor het indienen van een aanvraag voor deelname aan De Cultuurexplosie Live is donderdag 3 juni 10.00 uur. Aanvragers horen uiterlijk 30 juni of ze zijn geselecteerd voor deelname.

Dus alle professionele muzikanten, acteurs en andere uitvoerende kunstenaars die werk op de plank hebben liggen kunnen nu een aanvraag doen voor De Cultuurexplosie Live.

Alle voorwaarden zijn hier terug te vinden. Voor vragen kun je contact opnemen via normafonds@stichtingnorma.nl.