Nieuws

Betaling maart 2021

Geplaatst op

De eerste betaling van 2021 heeft deze week plaatsgevonden. Dit keer hebben we opnieuw vergoedingen uitgekeerd over de jaren 2018 en 2019 en voor het eerst over 2020. Indien je hebt meegewerkt aan een programma dat in 2018, 2019 en/of 2020 is uitgezonden (en hiervoor claims hebt ingediend), kan het zijn dat je recht hebt op een betaling.

Heb je een betaling van NORMA op je rekening ontvangen en ben je benieuwd waarvoor je geld hebt ontvangen? De factuur kun je vinden in jouw persoonlijke MyNORMA-account onder ‘Financieel’. De jaaropgaves t/m 2020 vind je hier overigens ook. Indien je de afgelopen jaren via NORMA enkel audiovergoedingen hebt ontvangen en géén audiovisuele vergoedingen (zoals voor programma’s die zijn uitgezonden op tv), dan staat de jaaropgave niet in MyNORMA en kun je via onze servicedesk rechtstreeks je jaaropgave opvragen.

Let op: alleen vergoedingen hoger dan € 25,- netto worden uitbetaald. Als het voor jou gereserveerde bedrag van vergoedingen lager is, dan sparen wij het geld op tot jouw totale vergoeding boven de € 25,- uitkomt.

Geen vergoeding ontvangen?

Als je geen vergoeding ontvangt kan dat verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat de eerder uitgekeerde voorschotten voor dit moment passend zijn. Of misschien heb je nog niet alles geclaimd. Claim nu zo snel mogelijk voor alle programma’s die zijn uitgezonden in gebruiksjaren 2018, 2019 en 2020, want hoe sneller je claimt, hoe eerder we je ook kunnen uitbetalen!
Claim deadline: 15 april 2021
Claim jouw bijdragen in programma’s die zijn uitgezonden/gebruikt in 2018 en 2019 vóór 15 april a.s., dan betalen wij het geld nog deze zomer uit.
Claim deadline: 1 september 2021
Claim jouw bijdragen in programma’s die zijn uitgezonden/gebruikt in 2020 vóór 1 september a.s. en wij betalen voor het einde van dit jaar daar nog voor uit.