Nieuws

Eindejaarsbetaling december 2020

Geplaatst op

Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor de eindejaarsbetaling, die vandaag is gedaan. Dit keer hebben we vergoedingen uitgekeerd over de jaren 2017, 2018 en 2019.

Voor 2017 was dit de laatste betaling. Indien je hebt meegewerkt aan een programma dat in 2017, 2018 of 2019 is uitgezonden, kan het zijn dat je recht hebt op een vergoeding.

Heb je een betaling van NORMA op je rekening ontvangen en ben je benieuwd waarvoor je geld hebt ontvangen? De factuur van de betaling staat uiterlijk woensdagavond 16 december in jouw MyNORMA-account onder ‘Financieel’. De jaaroverzichten t/m 2019 vind je hier ook.

Nieuw is dat we over 2017 ook gelden verdelen op basis van verkoopcijfers van o.a. dvd’s en niet enkel meer op basis van lineair tv-kijken.

Let op: alleen vergoedingen hoger dan € 25 netto worden uitbetaald. Als het voor jou gereserveerde bedrag van vergoedingen lager is, dan sparen wij het geld op tot jouw totale vergoeding boven de € 25 uitkomt.

Geen vergoeding ontvangen?
Als je geen vergoeding ontvangt kan dat verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat de eerder uitgekeerde voorschotten voor dit moment passend zijn. Of misschien heb je nog niet alles geclaimd. Claim nu zo snel mogelijk voor voor alle programma’s die zijn uitgezonden in 2018, 2019 en in januari 2020, want hoe sneller je claimt, hoe eerder we je ook kunnen uitbetalen!