Nieuws

YouTube instructievideo’s over MyNORMA

Geplaatst op

Heb je behoefte aan hulp bij het indienen van claims via het MyNORMA portal? Bekijk dan de MyNORMA instructievideo’s via ons YouTube kanaal.

In de zeven instructievideo’s krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen en nemen we je stap voor stap mee in het gehele claimproces. Zo zie je hoe je voor het eerst inlogt en hoe je een nieuw wachtwoord aanvraagt, daarnaast leggen we ook uit hoe je een werk zoekt en wat er komt kijken bij het indienen van een claim. Ga naar onze YouTube pagina en klik hier voor alle instructievideo’s.
De volgende instructievideo’s zijn beschikbaar:

Heb je andere vragen? Kijk ook eens bij de Frequently Asked Questions in het MyNORMA portal of raadpleeg de vraagtekens boven de invulvelden voor meer informatie. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze sercvicedesk, wij helpen je graag verder.