Nieuws

Tv-programma’s eerste helft 2022 nu beschikbaar in MyNORMA

door NORMA

De uitgezonden tv-programma’s in de eerste helft van dit jaar staan klaar in MyNORMA. Dit betekent dat je nu al jouw bijdragen aan programma’s (claims) die op tv zijn geweest in het eerste halfjaar van 2022 kunt indienen in MyNORMA.

Niet eerder hebben wij zo snel al deze data kunnen verwerken in MyNORMA. Als je begin dit jaar te zien bent geweest in een programma op de televisie en je je bijdragen hierin nu al indient, word je mogelijk dit jaar nog uitbetaald! Goed nieuws toch? Wij werken er hard aan om ook het tweede half jaar van 2022 zo snel mogelijk te verwerken.

Ga daarom snel naar MyNORMA en claim! Doe dit zo snel mogelijk: hoe eerder wij claims kunnen verwerken, hoe eerder wij je kunnen uitbetalen.

Ga direct naar MyNORMA.