Nieuws

Hoe verdeelt NORMA het geld?

Geplaatst op

1 september was de claimdeadline voor het gebruiksjaar 2021. Daar is goed gehoor aan gegeven! We hebben heel veel claims op tijd ontvangen, waarvoor NORMA de aangeslotenen zeer dankbaar voor is!

De weg naar de uitbetaling wordt gedaan in vijf stappen en dit leggen we uit op de speciale pagina over het NORMA Verdeelproces. In vijf stappen loop je het proces door en zie je welke factoren er allemaal meespelen bij het tot stand komen van het bedrag dat jij op je rekening ontvangt. Naast uitleg per stap en handige weetjes, geven we waar mogelijk ook voorbeelden vanuit het oogpunt van een acteur, een stemacteur en een muzikant. Tot slot leggen we ook uit hoe reserveringen en herverdelingen werken en wat je rekeningcourant bij NORMA inhoudt.

We hopen je hiermee een beter inzicht te geven in het NORMA Verdeelproces!