Nieuws

Betaling Thuiskopie audio, Leenrecht audio en Achtergrondmuziek april 2020

Geplaatst op

De uitbetaling van Thuiskopie audio, Leenrecht audio en Achtergrondmuziek heeft weer plaatsgevonden.

De betaling heeft deze keer betrekking op audiogelden, oftewel kopieën en ander gebruik van muziek. Specifiek hebben wij uitgekeerd voor Thuiskopie audio (2017 t/m 2019), Leenrecht audio (2017 t/m 2019), Achtergrondmuziek (2017 t/m 2018) en correcties over de afgesloten jaren.
Voor het uitkeren van deze vergoedingen werken we samen met onze zusterorganisatie Sena die in opdracht van NORMA deze audiorechten verdeelt.

Wanneer je vandaag of morgen een betaling ontvangt, krijg je van ons een dezer dagen per post een brief + specificatie met meer informatie. Indien je geen vergoeding én geen bericht per post ontvangt heb je bij deze betaalronde geen recht op een vergoeding en is dit nieuwsbericht niet op jou van toepassing.