Nieuws

Meld je aan voor de Vergadering van Aangeslotenen 

door admin NORMA

Op 24 juni 2024 vindt de Vergadering van Aangeslotenen van NORMA plaats. Tijdens de bijeenkomst komen diverse onderwerpen aan bod, zoals de video on demand-vergoedingen, governance, een update over de vergoedingen aan rechthebbenden en de stand van zaken van de NORMA-fondsen.

Aangeslotenen kunnen vragen stellen en Savine verzorgt een optreden. Na de vergadering is er een gezellige borrel om bij te praten. Locatie: House of Watt, Amsterdam. De locatie is rolstoeltoegankelijk en in de omgeving zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. Mocht er behoefte zijn aan voorzieningen voor doven of slechthorenden, neem dan even contact op via het onderstaande e-mailadres.

Je kunt de vergadering ook digitaal bijwonen via een videobelverbinding. Aanmelden voor de Vergadering van Aangeslotenen kan via het formulier op onze website.

Voor vragen over de vergadering kun je mailen naar communicatie@stichtingnorma.nl