Aanvragen

Hoe kan ik een NORMA fonds aanvraag indienen?

In 2019 zijn er twee aanvraagrondes voor het NORMA fonds, één in het voorjaar en één in de zomer. De eerstvolgende deadline voor het indienen van een NORMA fonds aanvraag is op vrijdag 1 april 2019.

Aanvraag indienen

Voor het indienen van de aanvraag raden we je aan het NORMA fonds reglement (zie infoblok onderaan deze pagina) goed door te nemen. Meer informatie over de belangrijkste wijzigingen voor NORMA fonds aanvragen in 2019 zijn te vinden in dit nieuwsbericht.

Een aanvraag dient te allen tijde via ons digitale aanvraagformulier te worden ingediend (niet per e-mail/ post). Je vindt het formulier onderaan deze pagina. Ook het indienen van eindrapportages gaat middels het eindrapportageformulier op onze website.

Incomplete of te laat ingediende aanvragen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Je aanvraag zal dan direct worden afgewezen.

Wanneer een aanvraag is toegewezen/afgewezen ontvangt de aanvrager hierover bericht, echter het NORMA fonds correspondeert niet over de reden(en) van de toewijzing/afwijzing.

Deadlines aanvragen 2019

De deadline van deze eerste aanvraagronde in het voorjaar is op maandag 1 april 2019 (13.00 uur). In de zomer zal de tweede en laatste aanvraagronde plaatsvinden en deze sluit op zondag 1 september 2019 (13.00 uur).

Heb je vragen over het NORMA fonds? Neem dan contact op met NORMA fonds adviseur Yacine N’diaye via: normafonds@stichtingnorma.nl.

Aanvraagformulier NORMA fonds

Stap 1 van 7 - Projectgegevens

14%
 • Je staat op het punt een aanvraag in te dienen bij het NORMA fonds. Houdt er rekening mee dat je aan het einde van deze aanvraag enkele bestanden dient up te loaden, te weten:

  • Projectplan
  • Begroting en dekkingsplan
  • Communicatieplan
  • Uittreksel KvK
  • Statuten

  Het is niet mogelijk het formulier tussentijds op te slaan.