Muzikantendag 2017

NORMA stelt in samenwerking met de Muzikantendag voor alle aangeslotenen een gratis ticket beschikbaar voor de nieuwste editie van hét muzikantenevent van het jaar: Muzikantendag 2017.

Op zaterdag 20 mei vindt van 11:00 tot 18:00 uur de Muzikantendag 2017 plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. Dé uitgelezen kans voor muzikanten om meer te weten te komen over verschillende facetten uit de muziekindustrie. De Muzikantendag biedt onder andere workshops, masterclasses, panels en flitscollege’s (waaronder een flitscollege over geld verdienen aan je NORMA rechten). Daarnaast is er voldoende gelegenheid om te netwerken met artiesten en andere muziekprofessionals. Ook het befaamde Muzikantendag demospreekuur staat natuurlijk op het programma. En uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen over NORMA  aan onze collega’s bij onze informatiestand in het Melkweg café.

Meer actuele info over de Muzikantendag vind t u hier.

Vul vóór 16 mei het aanmeldformulier in voor een gratis toegangsticket. Na 16 mei kunnen wij helaas geen aanmeldingen meer in behandeling nemen.
(De velden met een * zijn verplichte invoervelden.)