Nieuws

November betaling

Geplaatst op

Op dinsdag 4 december heeft er weer een betaalronde plaatsgevonden, het betreft de verschoven november betaling.

Deze november betaling omvat een deelbetaling van vergoedingen over medewerkingen in audiovisuele producties betreffende de gebruiksjaren 2015, 2016 en 2017.

Indien je een betaling ontvangt staat er vanaf vandaag een nieuwe factuur in je MyNORMA account onder menu-optie Financieel. De betaling zelf ontvang je een dezer dagen op je bankrekening.

Betaaldrempel verhoogd

Om de administratieve lasten te verlichten worden vergoedingen vanaf nu uitbetaald als het bedrag hoger is dan 25 euro netto (dit was 1 euro). Concreet houdt dit in dat je een betaling ontvangt wanneer het bedrag aan vergoedingen dat voor je klaarstaat boven de drempel van 25 euro uitkomt. Als het voor jou gereserveerde bedrag van vergoedingen lager is, dan blijft dat bedrag voor je gereserveerd tot het moment dat het totaal nog aan je uit te betalen vergoedingen boven de 25 euro uitkomt. Op dat moment zullen we je uitbetalen. Meer informatie over de nieuwe betaaldrempel vind je in dit nieuwsbericht.

Afsluitende betaling 2015 eind december

Dit jaar vindt er nog één betaalronde plaats aan het einde van december. Het betreft de afsluitende betaling over gebruiksjaar 2015 (het jaar waarin je werk is gebruikt/uitgezonden).