Vacature: Medewerker relatiebeheer

door NORMA

NORMA zoekt een MEDEWERKER RELATIEBEHEER (M/V/X), voor 32 uur per week, die de afdeling servicedesk kan komen versterken.

Wie zijn wij?

NORMA is dé rechtenorganisatie voor alle uitvoerende kunstenaars; van (stem)acteur tot muzikant en van cabaretier tot danser. NORMA zorgt ervoor dat zij een eerlijke financiële vergoeding krijgen voor het gebruik van hun werk, zowel in Nederland als in het buitenland. De primaire taak van NORMA is het incasseren en verdelen van een aantal zogenoemde collectieve vergoedingen. NORMA lobbyt ook voor betere wetgeving. Wij maken ons elke dag sterk voor een betere wetgeving en voor een goede rechtspositie van uitvoerende kunstenaars.

Wat ga je doen?

Als medewerker relatiebeheer ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Jij bent de eerste die de rechthebbende spreekt wanneer er contact opgenomen wordt met de Servicedesk. Met jouw klantvriendelijke aanpak help jij de rechthebbende zo goed mogelijk. Je onderhoudt het contact en de relatie met de rechthebbenden. Daarnaast verzorg je administratieve taken zoals het verwerken van exploitatieovereenkomsten en wijzingen die gedaan dienen te worden in bijvoorbeeld MyNORMA en MySena. De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling Servicedesk en je rapporteert aan de Manager Relatiebeheer.

Enkele specifieke werkzaamheden zijn:

• Administratieve afhandeling en verwerking van de inkomende telefonische en schriftelijke vragen, informatieverzoeken wensen en klachten bij de servicedesk:
  • Draagt (mede) zorg voor correcte beantwoording, vastlegging, administratieve afhandeling en verwerking van de inkomende telefonische en schriftelijke vragen, informatieverzoeken, wensen en klachten bij de servicedesk;
  • Is eerste aanspreekpunt voor rechthebbenden;
  • Onderhoudt contact en werkt samen met andere afdelingen om klachten van rechthebbenden zo goed als mogelijk, zorgvuldig, snel en efficiënt af te handelen
  • Verzorgt administratieve taken, zoals het verwerken van exploitatieovereenkomsten, inhoudelijke verantwoording van externe communicatie m.b.t. MyNORMA, MySena, etc.

Functie voorkeuren:

• MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van operationele, administratieve en financiële processen;
  • Kennis van MS Office (Word, Excel);
  • Gedegen kennis van (inter)nationaal (populair) repertoire;
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift

Je beschikt over enkele specifieke competenties

• Enthousiast, flexibel en thuis zijn binnen een team
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Servicegericht & betrokken
  • Behulpzaam

Waarom pas jij bij NORMA?

Je bent enthousiast en proactief, je weet waar je het over hebt en neemt zelf initiatief. Je kan zowel goed zelfstandig werken als in een team en je bent niet bang om soms zonder duidelijke kaders te werken. Je bent iemand die zorgt dat je ook zelf de informatie verzamelt die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met films, series en muziek.

Herken je jezelf niet in alle punten, maar ben je wel enthousiast? We nodigen je van harte uit te reageren.

De samenwerking met Sena

De Servicedesk van NORMA en Sena werken samen, dit betekent dat je in dienst bent bij NORMA, maar je wordt functioneel aangestuurd door de Manager Relatiebeheer van Sena. Het grote voordeel van deze samenwerking op de Servicedesk dat jullie elkaar goed kunnen ondersteunen bij het helpen en ondersteunen van binnenkomende vragen, informatieverzoeken, wensen en andere zaken.

Over Sena

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten die licenties bij Sena af. Sena zorgt ervoor dat de geïncasseerde gelden zo snel mogelijk worden doorbetaald aan de rechthebbenden. Op die manier krijgen de makers van muziek waar zij recht op hebben.

Wat bieden wij

Een afwisselende baan binnen een klein team in een organisatie met een fijne cultuur en informeel werkklimaat. De werkplek is in een bosrijke omgeving in Hilversum, al behoort thuiswerken ook tot de opties. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is voor 32 uur. Een marktconform salaris en op basis van ervaring. Startdatum in overleg, onze voorkeur is zo snel mogelijk.

Informatie

Klinkt het interessant en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolien de Boer, Communicatiemanager & HR via c.deboer@stichtingnorma.nl, werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Wil je meer informatie over NORMA? Kijk dan op www.stichtingnorma.nl.

Reageren

Reageren kan door een voorstel en cv te sturen, uiterlijk op 1 december,  naar c.deboer@stichtingnorma.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Iedereen is welkom bij NORMA. Onze organisatie vertegenwoordigt een diverse groep aangeslotenen en wij zien deze diversiteit ook graag terug onder onze medewerkers. We nodigen je daarom van harte uit op deze vacature te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.