Nieuws

Vacature: tweedelijns medewerker repartitie & relatiebeheer

Geplaatst op

Wij zijn per direct op zoek naar een tweedelijns medewerker repartitie & relatiebeheer (32 uur per week) die het uitdagend vindt om onze rechthebbenden zo vriendelijk, snel en optimaal mogelijk te helpen bij het afhandelen en verwerken van vragen en commentaren, doorgezet vanuit de tweedelijns servicedesk.

Wie zijn wij?

NORMA is dé rechtenorganisatie voor alle uitvoerende kunstenaars; van (stem)acteur tot muzikant en van cabaretier tot danser. NORMA zorgt ervoor dat zij een eerlijke financiële vergoeding krijgen voor het gebruik van hun werk, zowel in Nederland als in het buitenland. De primaire taak van NORMA is het incasseren en verdelen van een aantal zogenoemde collectieve vergoedingen. NORMA lobbyt ook voor betere wetgeving. Wij maken ons elke dag sterk voor een betere wetgeving en voor een goede rechtspositie van uitvoerende kunstenaars.

Wat ga je doen?

Als tweedelijns medewerker repartitie en relatiebeheer zorg jij ervoor dat klachten en commentaren snel, optimaal, efficiënt en nauwkeurig worden afgehandeld die doorgezet zijn vanuit eerstelijns servicedesk. Je voert deze taken uit d.m.v. goede communicatieve en analytische (structuren en logica) vaardigheden en je kan snel schakelen. Jij bent de de-escalatie voor eerstelijns servicedesk en het centrale contact voor het inwinnen van gespecialiseerde kennis bij andere afdelingen t.b.v. het oplossen van de vragen en commentaren.

De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling repartitie. Jij verwerkt deze contactmomenten en eventueel daaruit voortvloeiende administratieve handelingen. Zowel externe contacten met voornamelijk rechthebbenden en interne contacten.
Naast dat jij de belangrijke taak als relatiebeheerder hebt, werk je op de afdeling repartitie, daar beheer je de repartitieadministratie in het geautomatiseerde verdeelsysteem. Dit omvat o.a. de verwerking en controle van speelgegevens van aangeslotenen. Je rapporteert aan de manager Repartitie.

Functie eisen

• Communicatief vaardig in woord en geschrift
• Nederlands en Engels uitstekend beheersen
• Goed kunnen ordenen en structureren
• Analytisch en goed kunnen deduceren
• Plezier beleven aan het ontwarren van complexe vragen
• Kennis van Word, Excel, Outlook en back-office systemen
• Stressbestendig, assertief en representatief zijn
• Initiatieven nemen en efficiënt werken
• Affiniteit hebben met acteurs en musici
• Enthousiast, flexibel en thuis zijn binnen een team

Waarom pas jij bij NORMA?

Je bent enthousiast en proactief, weet waar je het over hebt, je neemt initiatief en werkt goed samen. Je draagt op een positieve wijze de kernwaarden van de organisatie uit. Je draagt in algemene zin bij aan de realisatie van de doelstellingen. Je vindt het leuk om je te verdiepen in processen en je bent administratief handig. En natuurlijk wil je graag dat onze aangeslotenen tevreden zijn en jij draagt daar graag een steentje aan bij.

Waar kan je op rekenen?

Een afwisselende en zelfstandige baan binnen een klein team in een organisatie met een fijne cultuur en informeel werkklimaat. De werkplek is nu nog in Amsterdam Zuidoost, maar vanaf half februari verhuizen wij naar Hilversum.

Iets voor jou?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Carolien de Boer (HR, 06 11 64 90 26, dinsdag, woensdagochtend en donderdag) of een e-mail sturen naar c.deboer@stichtingnorma.nl.

Het betreft hier een aanstelling voor in ieder geval een jaar met uitzicht op een vast contract. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Salarisindicatie conform de markt en op basis van ervaring. Startdatum in overleg, onze voorkeur is januari 2022.